ŠKORPION 24. listopada – 22. studenog

ŠKORPION 24. listopada – 22. studenog

Najosvetoljubiviji od svih, škorpion je znak zbog kojeg će vam, zamjerite li mu se, to doslovce prisjesti. Nije to ništa neobično budući da se u njemu izmjenjuju voda i vatra pa je iz istog razloga i teško shvaćen zbog čega često pribjegava tajnovitosti rijetko u svoj krug puštajući ljude kojima će pokazati svoje pravo ja.

Ali jednom kada vam to dozvoli uvidjet ćete da se iza cinične maske skriva zapravo vrlo razumna i odlučna osoba sklona vječitoj analizi, a pomalo i potrebi da se drugima svidi. Osim građenja vlastite slike u javnosti, pomno razrađenim metodama, škorpion će to postići i dobrim ostavljanjem prvog dojma vlastitom pojavom. Jer neovisno o spolu, škorpione ćete kada stupe u prostoriju prvo prepoznati po eleganciji, a potom i ponosnom držanju i pogledu svisoka.

U ljubavi je ovaj znak izrazito posesivan i ljubomoran, nerijetko sklon drami i sa stalnom potrebom da mu dokazujete da je jedini i najbolji, jer ma kako možda djelovao hladno u njemu zapravo konstantno gori vatra koju kanalizira seksom na mahove i na pomalo perverzan način. Prijatelje bira pomno i zapravo, iako je dobar sa svima, onih pravih nema mnogo jer morat ćete proći svu silu testova da bi vas pustio u svoj svijet. No, jao si ga vama ukoliko ga ismijete, iznevjerite ili išta slično jer neće se smiriti dok vam to s kamatama ne vrati, pa čak i ako prođu desetljeća.
Poslovi koji mu odgovaraju oni su koji će doprinijeti njegovoj slici u javnosti koju temeljito gradi pa mu je gotovo nestvarno da prihvati posao koji je ispod njegova nivoa ili nije vrijedan divljenja, čak i ako bi tako zaradio veću svotu novca koju mu je također izrazito važan. I bez kojega si ne bi mogao kupiti toliko potreban luksuz u kojem će hedonistički, i bez trunke grižnje savjesti, uživati!

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=scorpio